dimecres, 18 de maig de 2016

ACAMPADA 3r ESO A, D i E

TRES DIES I DUES NITS AL MONTSENY

Els dies 4,5 i 6 de Maig, els alumnes de les classes A, D i E vàrem anar d'acampada al Montseny. L'acampada va ser organitzada en dos torns: al primer torn hi van anar els de les classes B i C. En el segon, nosaltres.

A les vuit del matí havíem d'estar a l'institut per agafar l'autobús, finalment vam partir a dos quarts de nou. Vam arribar al Montseny al voltant de les deu, l'autobús ens va deixar a tres quilòmetres del càmping les Illes que era on ens allotjàvem.
Un cop allà, al càmping, el primer que vam fer va ser distribuir les tendes de campanya per grups i seguidament les vam organitzar. Les tendes de campanya estaven distribuïdes en grups de tres i quatre persones, hi havia un total de dotze tendes, dues pels quatre professors i les deu restants pels alumnes.

Un cop ja instal·lats, vam dinar, uns el portaven preparat de casa i uns altres se'l van fer amb un fogonet. Després vam tindre una estona lliure i al voltant de les cinc anàrem al riu Tordera, que passava per allà. Ens ho vam passar molt bè, ja que més d'un va caure i va quedar xop. Quan ja estàvem al càmping de nou, ens van deixar lliure fins a al dia següent.
 L'Aina Cardús, alumna de 3r E al cim del Puigmal

Per fi va arribar el gran dia, ens tocava pujar al cim del Matagalls. Des del càmping fins al cim hi havia set quilòmetres amb un gran desnivell, Tots ens vam cansar molt, ja que van ser tres hores de pujada amb un sol abundant. Una anècdota graciosa va ser que un professor jubilat ens va acompanyar voluntàriament i quan tots nosaltres estàvem esgotats ell anava tranquil, com un que camina pel carrer... Vam dinar al cim i arribàrem al càmping al voltant de les cinc. Per la tarda ens vam dedicar a descansar i gaudir de la naturalesa. A la nit els professors van fer una botifarrada per a tots, les botifarres eren comprades al poble del Montseny i estaven boníssimes!

L'últim dia ens vam dedicar a fer-nos les motxilles, desmuntar les tendes de campanya, netejar els lavabos i fer una batuda per tota l'esplanada per netejar l'esplanada on havíem estat amb les tendes. Ens ho vam passar molt bé, va ser una experiència molt gratificant, ja que ens vam adonar que ens podíem superar a nosaltres mateixos i a més a més vam estar tres dies en companyia dels nostres companys.

Finalment la tornada a l'autobús va ser característica, ja que anàvem tots callats i la majoria adormits, a diferència de quan anàvem el primer dia tots parlant i molt moguts.
                                                                                    
Armand Suarez, Jairo Miron i Luis Bejarano

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.