dilluns, 7 de març del 2016

Les 6 lleis més absurdes del món

1. A Tropea (Itàlia) està prohibit dur biquini si no estàs "en forma":

A la ciutat italiana de Tropea hi ha una llei que diu que "a les dones que són grasses i lletges els és prohibit estar a la platja amb biquini ", Aquest dret només el tenen " les dones joves que són dignes de lloar amb el seu aspecte la bellesa del cos femení...

2. A Rússia està prohibit conduir automòbils bruts:


Rússia va destacar per una llei que no permet conduir automòbils bruts, encara que no està tan clar el significat de brut en aquest cas... Segons enquestes, el 50% de la gent pensa que l'automòbil està massa brut quan no es veuen els números de la matrícula, i el 9%, si no es veu el conductor.

3. A Hollywood està prohibit per llei anar amb més de 200 ovelles:

A Hollywood està prohibit per llei treure a pasturar un ramat de més de 200 ovelles al mateix temps. Per això, si es troben a Hollywood, poden aprofitar l'oportunitat única de pasturar amb un ramat de 199 ovelles.

4. És il·legal morir al Parlament britànic:


Al Regne Unit una llei prohibeix morir-se al Parlament, ja que al Palau de la Família Reial, s'obliga a enterrar el mort amb honors de la Corona. Per tant, si hom mor al Parlament, encara que sigui un indigent, estan obligats a enterrar-lo amb honors reials.

5. Al Regne Unit una embarassada pot orinar on vulgui:


Una de les lleis més estranyes del Regne Unit és que una embarassada pot orinar on vulgui, fins i tot en un casc de policia. Per contra, un home que se sent obligat a orinar en públic pot fer-ho sempre que apunti cap a la roda del seu vehicle i mantingui la seva mà dreta recolzada en ell.

6. A Indonèsia es castiga amb la decapitació a qui es masturbi: 

Una de les lleis més absurdes d'Indonèsia és la que ha considerat, durant molt de temps, que la masturbació era motiu de decapitació. Però la realitat és més matisada. Segons l'article 281 del Codi Penal, qui es masturbi "deliberada i explícitament incorre en una pena màxima de 2 anys i 8 mesos de presó".

Alumnes de l'optativa de REVISTA

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.