dissabte, 24 d’octubre del 2015

EN TREN CAP A LA TERRA BAIXA



El passat dijous 15 d’octubre, uns quants alumnes de quart d’ESO vam anar a veure una adaptació de la famosa obra d’Àngel Guimerà, “Terra Baixa”, al teatre Borràs.
Hi vam anar en tren. Un cop érem allà, ens van repartir les entrades. Al cap de poca estona vam entrar i en teoria ens havíem de seure a la butaca que ens indicava l’entrada, però alumnes d’altres instituts s’havien assegut als nostres llocs i ens vam haver de recol·locar com vam poder. Quan per fi ja estàvem tots acomodats va començar l’obra. 
Lluís Homar, l’únic actor de la funció, va fer una petita introducció explicant-nos el motiu d’aquesta adaptació.  Homar interpretava els quatre personatges principals i per això a l’inici de l’actuació ens va resultar una mica difícil saber quin personatge  representava a cada moment. Tot i així, vam acabar entenent els canvis de personatges.
Al llarg de la funció es van produir diversos incidents que ens van treure de polleguera. En primer lloc van sonar un parell de mòbils, tot i que ens havien advertit que havíem de tenir-los en silenci. En segon lloc, un grup de nois d’un altre institut que estaven asseguts davant nostre no paraven de xerrar i riure i els vam haver de cridar l’atenció diverses vegades.
L’argument ens va semblar una mica forçat, no sabem si perquè van resumir molt l’obra original o perquè ja és així. Encara que alguns dels nostres companys la van trobar avorrida, a les dues ens va agradar.  L’actor ho va fer molt bé i el final va ser molt impactant.
La tornada en tren va ser estressant perquè estava a petar i gairebé no teníem espai. Si a fora ja feia calor, a dins la temperatura era inimaginable. El trajecte es va fer llarg i vam acabar amb els peus entumits. Finalment vam arribar a Premià de Mar i cadascú va tornar a casa seva després d’haver vist una excel·lent adaptació d’un clàssic de la literatura catalana.
Laia Surós
Alba Valero
4rt E

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.