dijous, 4 de juny del 2015

Wildfox a Barcelona?


Foto: Wildfox 
Sanae Anzaoui i Fatoumata  Camara

Wildfox és una marca creada en una nit de pijamadas entre dues amigues de la infància. La idea de crear tota una empresa de roba va ser una idea espontània. Des de aquell moment van començar a crear roba que bàsicament era cammisetas aolgadas i divertides. La seva primera passarel·la va ser un èxit de dues noies ballant hula hop.

Wildfox Couture és una marca americana, concretament de Los Angeles, que s’inspira en la roba vintage per a noies i és una marca que llueixen moltes celebrities i bloggers.

Va ser creada per dues amigues de la infància, Emily Faulstich i Kimberley Gordon i per a crear les seves col·leccions es van inspirar en les festes de pijames, somnis, samarretes vintage o antigues i, per sobre de tot, en la seva amistat. En resum, les joves dissenyadores van crear una marca on la base és l'amor i passar-t'ho bé amb les amigues.
Les típiques peces de Wildfox són les samarretes estampades, amb dibuixos o lletres, de cotó i amples, i també ho són les dessuadores de talla corrent.

Ens podríem preguntar on podem trobar roba similar a Barcelona ja que de moment no fan enviament a Espanya, només a Estats Units i Canadà: a l'H&M, al Pull & Bear, Brandy Mellville, Forever 21 i a Kling.


                                

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.