dijous, 4 de juny del 2015

Una experiència inoblidable

Oriol Campos i Pau Martin

Durant la setmana del 11 al 15 de maig els diversos grups de 3r d’ ESO i FP del Institut Premià de Mar hem anat al Montseny d’ acampada en un càmping anomenat Les Illes. La estada va constar de dos torns, acausa de la gran quantitat de persones que hi havia, de dilluns a dimecres els grups B i C i de dimecres a divendres A, D, E i formació professional.
Despres de recorre 2,5Km per arribar a l'esplanada, vam tenir que montar les tendes i menjar.
Quan tothom va acabar de menjar va haver un descans. Per la tarda, desprès de acabar el temps, vam anar a el riu, on el vam tenir que pujar a peu fins arribar a una pressa on podiem tirar-nos, però amb precaució. Despés podiem escollir el camí de tornada, al campament, podies seguir el riu o agafar la carretera. Un cop arribat al campament vam tenir lliure fins a les 00:00h on teniem que anar-nos a la tenda, fins a la 01:00h es podia fer soroll a partir d'aquest temps ja no es podia, però no tothom ho va complir.
A l'endemà vam despart-nos a las 08:00h per a les 10:00h sortir cap al matagalls amb el professors (primer grup): Wolfang Simon, Alfred, Carles Juvè, Aida Lopez, Damià Jimènez i el bon professor Joan Marc Ramos. En el segon van anar: Núria Fresno, Carles Juvè, Bladimiro Diaz i Dolores Ortiz.
La sortida consistia en pujar al cim de la muntanya anomenat Matagalls, va ser 7km de pujada i menys de baixada, fets en 4h per el 7Km i baixa va ser molt més ràpid en 3h. Vam arribar a les 17:00 i podies eligir en el temps lliure que fer, anar al riu, fer tir amb arc, jugar a volei, futbol, bàsquet ,ping-pong o passetjar per el camp, però no es podia estar en les tendes tancat.
Aquella mateixa nit vam sopar barbacoa amb amanida de tomaquet i escoltar el Barça que jugava contra el Bayern de Munchen la semifinal de la Champions League. Quan va acabar el partit vam jugar a un joc que era una variació de "Polis i Cacos". A l'acabar tots a dormir.
Conclusió: L'experiència ha estat bastant bé. Aquí us deixem unes imatges de les següents classes que hem anat: Grup B i C. Grup D,E,A i F.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.