dimarts, 19 de maig del 2015

El combat del segle acaba en un possible tripijoc

Diari SPORT

Pau Martin i Oriol Campos

Després de més de sis anys esperant el combat entre el nord-americà Floyd Mayweather i el filipí Manny Pacquiao hem observat que ha sigut una pèrdua de temps ja que el combat en si va ser molt avorrit perquè Mayweather es va dedicar a córrer i a esquivar els cops del filipí i a sobre va acabar guanyant el combat als punts per una polèmica decisió dels jutges. La puntuació, a favor seu, va ser de 118-110, 116-112 i 116-112. 
Durant els 6 primers assalts Pac-Man va dominar el combat amb diversos cops sòlids que feien indicar que anava a pel combat i si podia ser guanyar per K.O. Però Floyd va ser el més intel·ligent dels dos i va apostar per una estratègia més conservadora. Finalment li va resultar efectiva, que ja es va endur una altra victòria i va deixar la seva marca en 48-0 (26 K.O). Ara és a una una victòria d'igualar el mític boxejador Rocky Marciano.
Un altre dels aspectes que ens va sobtar va ser la immensa quantitat de diners que es van embutxacar els dos. Per una part Floyd es va emportar més de 200 milons de dòlars, mentre que Manny se´n va emportar uns 120. D´aquesta manera aquest combat pasa a ser el més ben pagat de la història després del d'Evander Holyfield vs Mike Tyson de l´any 1997, que va acabar amb aquella mítica mossegada de Tyson a Holyfield. En aquella ocasió que van cobrar 35 milions i 30 respectivament.

Diari SPORT


Diari SPORT







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.