dimecres, 8 d’abril del 2015

Premis Enderrock 2015

Foto:Vilaweb

Anna Bagaria i Jennifer Alcocer

La gala de la XVII edició dels Premis Enderrock 2015- Premis de la Música Catalana- es va celebrar el dijous 26 de març al Teatre Municipal de Girona, per tercer any consecutiu. Aquests guardons anuals valoren els millors artistes, discos i cançons catalanes de l'any tant per part de la crítica com de la votació popular, i se celebra desde el 2013 a Girona. En total s'han recollit 16.100 vots d'usuaris únics registrats a través de la web oficial dels premis (un 14,8% més que l'any passat). La festa anual de la Música Catalana es va oferir en directe per ràdios i televisions locals de tot el país gràcies a la retransmissió de La Xarxa

El grup de fusió Txarango ha estat el gran triomfador dels premis i s'ha emportat el premi al millor disc de pop-rock en català per Som riu, millor artista i millor directe de l'any i el tema "Compta amb mi" ha rebut el premi a la millor lletra. A més, la crítica també li ha otorgat el premi a millor artista de l'any, coincidint amb el criteri de la votació popular, en total cinc premis Enderrock 2015. 

"Ja no ens passa" d'Els Amics de les Arts ha estat escollida millor cançó de pop-rock, d'un grup que també ha guanyat el premi a la millor portada per Només d'entrar hi ha sempre el dinosaure, en total dos premis Enderrock 2015. "Sexy" d'Oques Grasses, premi al millor videoclip i "Protesta"de Cesk Freixas, el millor DVD completen la categoria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.