dimarts, 7 d’abril del 2015

Death Note

Foto: superbwallpaers.com


Carol Cadenas i Libby Scadding 

Light Yagami i L (tambè conegut com Ryüzaki) són rotundament els dos personatges més astuts que s’han vist en l‘animació japonesa, amb el permís de Shikamaru (Naruto). "L’humà el nom del qual sigui escrit en aquest quadern morirà”; aquesta és la primera norma de Death Note, que és el nom del quadern del Ryuk. Ryuk és un shinigami que decideix animar la seva vida cedint a un ésser humà el poder del misteriós quadern. Kira és el nom que dóna la gent a Light després de convertir-se a sí mateix en el jutge que decideix sobre la vida dels delinqüents. Aquest anime, dirigit per Tetsuro Araki, va triomfar entre els fans del manga amb els seus dotze llibres. Més tard van treure unes novel·les i una guia de lectura: Another Note, L change the world, 13 la guia de lectura. A més van treure la "death note" original.
Aquest "death note" també té l'anime, dues pel·lícules que no són d'animació sinó amb persones, i per últim de dos OVAS: la relight 1 La vision de un dios i la 2 Los sucesores de L.
És un gran manga, que recomanem moltíssim per a la gent que li agradi el misteri, el suspens i la lluita d’intel·ligències. Esta en la posició numero 4 dels mes llegits i més populars.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.