dijous, 12 de març del 2015

El rellotge intel·ligent d'Apple

Tim Cook, durant la presentació del nou rellotge d'Apple (EFE)
Gerard Becerra i Pol Gant

Aquest rellotge intel·ligent, segurament un dels llançaments més esperats d'aquest 2015, permetrà fer i rebre trucades, accedir al correu electrònic i també vigilar l' activitat física de l'usuari.
El nou rellotge intel·ligent de la companyia Apple, l'Apple Watch, es començarà a vendre el 24 d' abril amb el model de gamma alta. Es tracta del llançament d'un producte nou de la companyia de la "poma" en un intent per estendre la seva oferta més enllà dels telefons mòbils, les tauletes i els ordinadors.
L'Apple Watch,que sortirà a la venda el proxim 24 d'abril,es podrà encarregar amb antelació a partir del dia 10 d'aqest mes, però a l'inici només estarà dispnible en països com:Estats Units, Australia, el Canadà, la Xina, França, Alemanya, el Japo, la Gran Bretanya i també Hong Kong .L'Apple Watch estarà disponible en tres versions :Apple Watch, l'estandard; Apple Watch Sport; i Apple Watch Edition. L'edició Sport, el model més petit, es començarà a vendre per 349$ (321€). La versio estàndard puja a uns 549$, i la versió Edition, una edició limitada que només estarà disponible en algunes botigues d'Apple, costarà uns 10.000$ (9.217€). 

L'objectiu principal d'aquesta eina és estalviar temps a l' usuari. Es tracta,donç,"d'un entrenador personal que pots portar al canell", ha assegurat Tim Cook, el president executiu d'Apple, durant la presentació del pasat dilluns a San Francisco.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.