dijous, 26 de febrer del 2015

Estil casual: Tendéncia juvenil




Sanae Anzaoui i Fatoumata Camara

Es diu look casual la roba que portem dia a dia, aquell estil que ens serviria per anar a classe o a la feina. Aconseguir aquesta aparença no significa deixar de banda anar a la moda o lluir molt. Estil casual és un estil que s'utilitza per vestir-te d'una manera més informal, més ben dit per estar d'una manera més còmoda.

Es un estil bastant juvenil. Consisteix en la combinació de peces de roba esportiva amb altres d'aire més seriós. Com el seu propi nom indica, és un estil en el qual preval la improvisació per vestir en qualsevol ocasió quotidiana. El 70% de la població utilitza aquesta manera de vestir, perquè resulta molt mes còmoda i no cal pensar com combinar les peces.

Una dissenyadora d'estil casual és Stella McCartney: És una dissenyadora britànica, lluitadora pels drets dels animals i per la sostenibilitat. És la segona filla de l'exBeatle Paul McCartney i de la fotògrafa Linda Eastman. Funda la seva pròpia marca, "Stella McCartney" l'any 2001, i és una ecologista compromesa. La marca actualment compta amb 33 botigues i les seves col·leccions es distribueixen per més de 70 països.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.