dijous, 19 de febrer del 2015

El fenomen "50 Shades of Grey"





Laia Ariza Moral i Isra Amazghar

El rotund èxit de la novel·la d'E.L. James i el seu alt contingut eròtic han convertit la pel·lícula "50 Shades of Grey" en l'esdeveniment cinematogràfic de la temporada, amb gairebé tres milions d'entrades despatxades en prevenda a tot el món . És l'esperadíssima adaptació al cinema d'aquest best-seller, que s'ha convertit en un fenomen mundial . Des de la seva publicació, la trilogia de "50 Shades of Grey" ha estat traduïda a 51 idiomes a tot el món i ha venut més de 100 milions de còpies tant impreses com digitals, i s'ha convertit així en una de les sagues més senyeres i ràpidament encastellades a la categoria de supervendes de tota la història .

Sinopsi:
Quan a l’estudiant de literatura Anastasia Steele li encarreguen que entrevisti en Christian Grey, un jove empresari d’èxit, es troba amb un home atractiu, seductor i també molt intimidant, que la deixa impressionada. La inexperta i innocent Ana intenta oblidar-lo, però de sobte s’adona que el desitja. Quan la parella per fi inicia una apassionada relació, les peculiars pràctiques eròtiques d’en Grey desconcerten l’Ana, que a poc a poc va descobrint els límits dels seus propis i més obscurs desitjos...50 Shades of Grey més fosques Intimidada per les peculiars pràctiques eròtiques i els obscurs secrets de l’atractiu i turmentat empresari Christian Grey, l’Ana Steele ha trencat la relació amb ell, per començar una nova carrera en una editorial de Seattle. Però el desig per en Christian encara domina cada un dels seus pensaments, i quan en Grey li proposa un nou acord, l’Ana no s’hi pot resistir. Reinicien la seva tòrrida i sensual relació, però mentre en Christian lluita contra els seus dimonis, l’Ana s’ha d'enfrontar amb la ira i l’enveja de les dones que la van precedir, i també ha de prendre la decisió més important de la seva vida.50 Shades of Grey Ara, l’Ana i en Christian ho tenen tot: amor, passió, intimitat, benestar i un món d'infinites possibilitats. Però quan sembla que la força de la seva relació pot superar qualsevol obstacle, la fatalitat, la rancúnia i el destí es conjuren per fer realitat els pitjors temors de l’Ana.





Jamie Dornan i Dakota Johnson donen vida als protagonistes, Christian Grey i Anastasia Steele, personatges ja emblemàtics per a milions de lectors . Acompanyen Dornan i Johnson en el repartiment Luke Grimes en el paper d'Elliot, el germà de Christian; Victor Rasuk en el paper de Josep, amic íntim d'Anastasia; Eloise Mumford com Kate, la seva companya de pis i millor amiga; Marcia Gay Harden en el paper de la Dra. Grace Trevelyan Grey, mare de Christian; Rita Ora interpretant Mia, la germana de Christian; Max Martini en el paper de Taylor, guardaespatlles de Christian; Callum Keith Rennie com Ray, padrastre d'Anastasia; Jennifer Ehle com Carla, la mare d'Anastasia; i Dylan Neal interpretant Bob, marit de Carla. Està dirigida per Sam Taylor - Johnson i produïda per Michael De Luca i Dana Brunetti amb la col·laboració d'EL James, creadora de la saga. El guió el signa Kelly Marcel .






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.