dimarts, 13 de gener del 2015

Torna la millor sèrie policíaca de la televisió: Castle

Leila Diaz i Chaymae Harrak


Per fi arriba a la pantalla la setena temporada de la gran sèrie policiaca Castle. Castle és una sèrie de televisió estatunidenca protagonitzada pels canadencs Nathan Fillion i Stana Katić. Des de la seva pàgina web pot resseguir-se l'actualitat de la nova temporada.
Emesa originalment per l'ABC, la sèrie es va estrenar el 9 de març de 2009. Es grava a uns estudis de Los Angeles. A Espanya la sèrie es va estrenar el 29 de juny de 2009 i s'emet a Cuatro, AXN i Divinity. És una de les sèries amb més èxit als Estats Units, Brasil,Canadà, França, Itàlia, Bèlgica i a España entre altres. Ha estat nominada i guanyadora diverses vegades al People's Choice Awards.
Quan l'escriptor de best-sellers Richard Castle (Nathan Fillion) es queda sense inspiració, aquesta sembla tornar a trucar a la seva porta quan un presumpte assassí en sèrie imita els assassinats de les seves novel·les. Col·laborant en aquest primer cas amb la inspectora Kate Beckett (Stana Katić), hi troba la inspiració per al seu nou llibre i decideix acompanyar-la en els seus nous casos. La trama gira al voltant dels diferents casos que van resolent i al progrés de la relació entre tots dos protagonistes, que eventualment entaulen una relació romàntica.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.