dimarts, 27 de gener del 2015

Marc Coma, campió del Dakar


Ouassime Essabahi.

Marc Coma , campió del Dakar per cinquena vegada (2006 , 2009 , 2011 , 2014 i 2015), va rebre un calorós homenatge a Avià ( Barcelona ) per part de veïns i aficionats que van tirar-se al carrer , un any més , per celebrar els èxits del motociclista.
Coma va encapçalar una rua multitudinària de motos pels carrers d'Avià , i després va ser rebut a l'Ajuntament de la localitat pel delegat territorial de la Generalitat a la Catalunya Central , Juli Gendrau; el director del Consell Català de l'Esport, Gerard Martí Figueras; i l'alcalde del poble , Llorenç Altozano. Després, a l'interior d'una sala contigua al consistori, Coma, fill predilecte del poble des de l'any passat, va voler agrair tot el suport als veïns i aficionats que l'han acompanyat en un dia tan especial per a ell .

  "Avui ha estat un dia molt bonic. És especial compartir aquest moment amb la gent de tota la vida, amb els aficionats, amics més propers i la família. Avià sempre m'ha tractat molt bé, tant des de l'ajuntament com la gent del poble i amics. A poc a poc, anem sent conscients de tot el que hem aconseguit. És el treball de tota una vida, i ara n'estem recollint els fruits", va declarar. Després de la seva cinquena victòria en el Dakar, va afirmar: "Ara toca gaudir amb la gent de casa i l'afició" i que , en els pròxims dies intentarà "descansar, tornar a la normalitat i anar madurant aquesta decisió que es va acostant de quin camí prendre en el futur" , si seguir participant en la categoria de motos o passar-se a les quatre rodes. "És una decisió molt important en la meva carrera esportiva. Tots els reptes són molt bonics, tant tractar d'igualar Peterhansel, amb sis títols en motos, com fer el salt a les quatre rodes. Com tot em fa il·lusió, necessito temps i valorar-ho molt bé, tranquil·lament, amb tota la meva gent ".

Entrevista a Marc Coma. Els matins de TV3


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.