dimarts, 23 de desembre del 2014

Aquesta Marató trenca vendes


Aquest any la Marató de TV3 ha recollit 8.864.016 € per poder investigar sobre les malalties del cor. Ha sigut tot un èxit encara que l’any passat per les malalties  neurodegenerativas van poder ser finançades amb més de 9,5 milions d’euros.
Des del 1996 la Fundació La Marató de TV3 va ser creada per promoure la recerca biomèdica. Moltes persones hi participen indirectament o directa, des de els voluntaris, els famosos que canten, o la gent que participa en les activitats.
Un cop més el disc de La Marató ha sigut el més venut en un dia a la botiga d’Itunes. Han ajudat a que això sigui possible molts  cantants versionant cançons com: Sóc forta, Alegria, Alel·luia, El cor que ara es trenca, com moltes altres amb artistes com:Els Pets, Abraham Mateo, Joan Dausà, Obeses, Antonio Orozco, Laura Pausini... Les cançons fan un recorregut a través del dolor, la tristor, el drama, l’absència, la pèrdua sobtada, la solitud, la incomprensió, la impotència… però també parlen de la lluita, la fe, la força, l’esforç, el record, el suport, la generositat, l’esperança…en resum: la Vida!

Alexandra Stan canta "Sóc forta"

Trobareu més informació al blog de la Marató i a les pàgines de les edicions anteriors: 2011, 2013,2013.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.