divendres, 11 d’abril del 2014

Últims models de patins escúter

Alejandro Ruiz i Marouan Kouitra.

 

 

BESTIAL WOLF PATINETE PRO SCOOTER  BOOSTER B4 ( 4 COLORES: VIOLETA, AMARILLO, BLANCO O CALABAZA )

En aquest article us parlarem d'una botiga on podeu comprar patins tipus escúter i accessoris de quasi totes les marques. També us parlarem d'un nou model Bestial Wolf.

L'Scooter Freestyle és la botiga en línia on pots comprar patinets i peces, tot relacionat al món del Freestyle Scooter existent des del 2010. Els articles són únicament de la millor qualitat, i models professionals. En la botiga en línia es poden trobar des de patinets, bicicletes, minipatinets i patins fins a accessoris, sabates esportives, samarretes, cascs, minialtaveus, etc. 

Bestial Wolf és el nou Model de patinet escúter condicionat per a patinadors Pro o per a aficionats que volen acostar-se a un altre nivell més avançat. És el model Bestial Wolf Booster. Aquest model destaca pel manillar d'alumini, les rodes de nucli de plàstic i la taula d'alumini reforçat nivell Pro6. Un escúter per a la iniciació al PRO. El nostre escúter Booster és resistent i lleuger, ideal per els teus trucs per iniciar-se al PRO. Està dissenyat per a patinadors especialitzats, i està expressament pensat per a nous patinadors PRO.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.