divendres, 7 de març del 2014

Les novetats de MWC 2014

Raül Barranco i Arnau Bach

El MWC ha rebut més de 85.000 visitants, procedents de més de 200 països, establint un nou rècord per a la principal cita de la indústria del mòbil. A més dels 80.000 assistents al MWC del recinte de Fira Gran Via, més de 5.000 persones han participat en els programes celebrats al mateix temps al recinte de Fira a Montjuïc.
El Mobile World Congress ha establert nous rècords en aquesta última edició, amb més de 1.800 empreses expositores, que han presentat les últimes novetats i serveis al llarg dels 98.000 metres quadrats d'exposició. Més de 3.800 mitjans internacionals i analistes de la indústria han assistit a l'esdeveniment per informar a tot els assiestents. 

Una anàlisi econòmica  realitzada per una empresa ha indicat que el Mobile World Congress ha aportat més de 356 milions d'euros a la ciutat de Barcelona i 7.220 llocs de treball temporal.Més de 3.800 analistes i mitjans de comunicació internacionals s'han acreditat per cobrir tota l'actualitat del MWC, en què han exposat les seves novetats més de 1.800 empreses de sectors com la informàtica, la telefonia o fins i tot l'automòbil.
En presentar el saló, que va arrencar oficialment el 24 de febrer, comptava amb reunir 75.000 assistents, de manera que el congrés, que Barcelona té garantit fins al 2018, ha tornat a batre totes les expectatives, amb xifres molt altes.
Els nous mòbils que s’han estrenat al MWC: Sony Xperia Z2Samsung Galaxy S5Nokia XLG G FlexHuawei MediaPad X1Asus PadFone miniLenovo Vibe ZVodafone UnaxoneYotaPhone


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.