divendres, 7 de març del 2014

Coven acaba a la foguera?

Alberto Bascuñana i Marc Fernandez

El dimecres 29 de gener va acabar la tercera temporada de la famosa sèrie americana American Horror Story, que, després de dos increïbles i captivadores temporades, ha tancat la tercera, que ha sigut de tot excepte dolenta . Tot i que no ha estat la millor de les tres, segons les notícies i crítiques que se n'han publicat, ha sigut la més estrafolària, histèrica i morbosa, aquest any la sèrie ha donat molts salts mortals cap a la ridiculesa però ha caigut a la melancolia gòtica i la incompresa coherència, però, no tan bé com es va fer a les dos primeres temporades d’una tan manera admirable.

Ja han passat més de 300 anys dels turbulents judicis de les bruixes de Salem, i encara d’aixó, van poder escapar algunes, les que ara estan en perill d’extinció. Ara més que mai, tenen que protegir-se mútuament, per això han fet una escola a New Orleans per aprendre a defensar-se. Una nova noia, Zoe Benson, personatge interpretat per l’actriu Taissa Farmiga, serà pròximament enviada a aquesta Acadèmia, ella és una descendent de Salem, però, òbviament no ho sap. Després, alarmada per aquestes agressions a la Acadèmia, Fiona Goode, la “Suprema” de les bruixes, personatge interpretat per l’actriu Jessica Lange, encara de estar una temporada absent, ara torna decidida a protegir l’aquelarre i destruir a qualsevol que s’interposi al seu camí.

En respecte a la meva opinió, el que ha fet que aquesta sèrie m’agradés tant ha sigut com ja he dit abans, les estrafolàries idees de Ryan Murphy i Brad Falchuk a les tres temporades, sobretot en aquesta. Personalment em va encantar el paper de Lange fen de Supreme, ha sigut admirable la manera de la que manava i aconseguia quasi bé tot el que volia.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.