divendres, 28 de març del 2014

Arriba el concurs literari de Sant Jordi a Premià de Mar

Oualid Anzaoui i Bangalli Sibeh

L’Associació d’Estudis Científics i Culturals i l’Ajuntament de Premià de Mar convoquen els Premis Sant Jordi 2014, concurs literari obert a totes les persones físiques residents a Premià de Mar.
S’establiran sis grups: Els primers tres grups, els A, B i C, seran els nens de primaria; els darrers dos grups, els D i E , seran els nois de secundaria des de 1er d'ESO fins a 4t; i finalment el grup F seran els nois de 15 a 18 anys.
Tothom que hi vulgui participar haurà de presentar un sobre gran:Text original i 5 còpies (total 6 exemplars) signats amb pseudònim. També se sol·licita una còpia en suport electrònic i un sobre petit tancat amb el nom, cognoms, adreça de l’autor/a, telèfon i fotocòpia del DNI (majors de 15 anys), i correu electrònic (si en té). A la part de fora del sobre petit s’hi consignaran, sempre escrits a màquina, el pseudònim amb què s’hagi signat el treball, l’edat de l’autor/a, el grup en què participa i, si s'escau, el nom del centre escolar
Els treballs es poden lliurar als següents llocs: Biblioteca Martí Rosselló (carretera de Vilassar de Dalt, 100). Horari: dimarts,  dijous i dissabtes de 10.00h a 13.30h; de dilluns a divendres, de 15.30h a 20.30h Centre Cívic de Premià de Mar (Esperança, 19). Horari: de dilluns a divendres de 9.30 h a 13.00 h, i de 18.00 h a 22.00 h; dissabtes de 17.00 h a 21.00 h.
Hi haurà un primer i un segon premi per a cada grup, dotats amb un lot de
llibres cadascun.      
En el cas del microrelat a través de Facebook el segon premi serà atorgat a la popularitat per a aquell microrelat que hagi rebut més “m’agrada” al grup creat a Facebook.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.