divendres, 28 de febrer del 2014

Romeo Santos, el rei de la bachata, de gira per Barcelona!


El rei de la bachata Romeo Santos serà al març de 2014 a Espanya, el 22 de març al Palau Sant Jordi de Barcelona, presentant ,"FórmulaVol.II", i el 21 de març a Madrid. Ja no queden entrades per al Palau Sant Jordi, es van acabar molt ràpidament perquè era un concert esperat per molta gent.
El seu segon disc és a la venda a partir del 25 de febrer i té les següents cançons: "Odio" amb la companyia del raper àngles Drake,"Necio" amb la participació del guitarrista mexicà Carlos Santana,"Yo también" amb el cantant porto-riqueny Marc Anthony, "Animals" amb Nicky Minaj, ha sigut un gran èxit, i per últim "Trust" amb Tego Calderón.
En solitari ha grabat 12 cançons, aqui teniu les més escoltades del moment:"Inocente", "Amigo", "Cancioncitas de Amor", "Hilito", "Eres mía", "Fui a Jamaica"...

D'adolescent, Romeo Santos preferia quedar-se a casa per escriure cançons en comptes de sortir a divertir-se amb els seus amics. Va desenvolupar una gran afinitat per la bachata abans que aquest gènere fos famós a tot el món, però la seva veritable fascinació per la música popular va començar quan va escoltar per primera vegada a cantautors internacionals de diversos estils com Camilo Sesto, Manuel Alejandro, Joan Gabriel, Omar Alfanno i, per descomptat, Juan Luis Guerra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.