divendres, 21 de febrer del 2014

GFlex: El mòbil autoreparable d'LG


Raül Barranco i Arnau Bach

El fabricant sud-coreà LG ha anunciat que el seu 'smartphone' GFlex, flexible i corbat, arriba a Europa al febrer, i a Espanya, des de febrer de 2014 en exclusiva, amb l'operadora Vodafone, per un preu de 465 euros. El telèfon compta amb una pantalla de 6 polzades OLED corbada, de dalt a baix i 1280 x 720 píxels de resolució, amb una certa flexibilitat que li proporciona més resistència als cops. Per aconseguir la pantalla corbada del G Flex, LG va haver de retallar d'algun lloc, així que  la pantalla OLED té una resolució més baixa, però és considerablement més gran. La seva carcassa posterior està feta d’un material capaç de regenerar-se quan pateix alguna ratllada o algun cop. També compta amb un processador Snapdragon 800 quad-core a 2.26GHz, 32GB d'emmagatzematge intern, 2GB de RAM, càmera de 13 megapíxels, i un sistema operatiu Android 4.2.2 Jelly Bean.
També hi ha funcions exclusives de la companyia, com el canvi d'aplicació amb tres dits, el desbloqueig de pantalla amb un toc o la divisió de pantalla per multitasca amb Dual Window.
Els avantatges del LG GFlex són: Durada exepcional de la batería, que té un gran rendiment, i una excepcional reparació automàtica d'esgarrapades. Al contrari, el pitjor que té és: Disseny corbat inútil, problemes de retenció d'imatge i una pantalla per sota de la mitjana.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.