divendres, 13 de desembre del 2013

Fem de periodistes!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgrcHXrw9_HfteuqG_RyWBhhfQKLYysM_qBiNgif4fd2N9gSEhs0aEOuFgXY4NR-eQDO_FDZSCv1DZqx4TxYCwAZtHRTZR7BSaPW7QNMZxSF4bYX-42hLdKC07SCVcyobfQJu_dCyeKsU/w702-h527-no/P1010553.JPG

 Hajar El Aloui i Dounia El Mssail

Revista és l'optativa que estem fent aquest any. Consisteix a redactar noticies, conèixer millor les coses i aprendre a treballar en grup. Des de sempre, ha estat formada per un grup d’alumnes d’un mateix curs però de diferents classes. Al pricipi als alumnes que escullen aquesta optativa els sembla que és molt avorrida però en veritat, mereix la pena escollir-la i participar-hi. No només investiguem què passa a Premià de Mar sinó també parlem sobre les coses del nostre institut, que també es molt important saber el que hi passa.
Si parlem del nostre blog, podem trobar coses molt interessants, com notícies, entrevistes a professors, enllaços sobre la Biblioteca Martí Rosselló, Bloc del prefessorat IPM, Edu365, Facebook Somnis, Fem de periodistes, Institut Premià De Mar, Llegenadari apòcrif i Teatre de l’Amistat.

En el bloc podem trobar-hi  fonts d’informació on parlen sobre  Locals de Premià, tambè hi ha comarcals amb les adreçes dels diaris del Maresme, diccionaris catalans i bilinüe, coses  generals sobre els altres tipus de diaris que hia ha  i enciclopèdies digitals. D’altre banda  hi trobem lletres on hi ha les creacions literaries del diferents alumnes de l’institut, en els resums animats és on trobem enllaços per comentar sobre els resums animats i les agendes virtuals dels alumnes  de primer fins a quart d’ESO. El blog és molt útil per moltes coses com per les que em parlat abans.
Els participants de revista recomanem als alumnes que l’any que ve faràn 3r de l’ESO, que escullin aquesta optativa: val la pena fer-la.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.