dimarts, 5 de novembre del 2013

T'agradaria fer comerç i màrqueting? Apunta-t'hi!

Sara Rodríguez i Claudia Esparza.

Aquests estudis donen accés al grau superior de formació professional. Aquest estudis són postobligatoris i capaciten a tots aquells que estudien aquest grau per obtenir i elaborar informació relacionada amb el mercat. Aquest grau gestiona, el plans d’actuació corresponents a compres, logística i venda de productes i serveis. Després d’acabar aquests graus hi han varies sortides professionals, entre elles estan: El director comercial que és el màxim responsable del departament comercial,
el tècnic en gestió compra i venda que s’encarrega d’obtenir i elaborar la informació referent al mercat, el producte, el preu, la distribució i la comunicació, i per gestionar els plans d'actuació corresponents a compres, logística i venda de productes i / o serveis, a més de supervisar la realització d'acord amb les instruccions rebudes i la legislació vigent, el tècnic en màrqueting que necessites tenir els coneixements de ciències socials i jurídiques, el tècnic en treballs d’investigació comercial que és la disciplina que s’ocupa de proporciona informació necessària per ajudar a la presa de decisions que afavoreixin l’èxit en la comercialització dels productes o serveis que ofereix una empresa i l’ajudant del responsable de logística que és qui ajuda a transportar el producte a altres llocs.
Per tenir accés directe has de tenir el títol de batxillerat, tenir el títol de tècnic o tècnica superior o especialista, haver superat el segon curs de batxillerat de qualsevol modalitat de batxillerat experimental, haver superat el curs d’orientació universitària, (COU) o el preuniversitari, haver superat el curs espècific per a l’accés als cicles formatius de grau superior, tenir qualsevol titulació universitària o una d’equivalent o haver superat la prova d’accés  a la universitat per a majors de 25 anys. Les persones que no compleixen cap dels requisits esmentats han de superar una prova d’accés. Has de tenir 19 anys per presentar-t’hi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.