dimecres, 20 de novembre del 2013

La solidaritat no degenera



Hajar El Aloui i Dounia El Mssail

El disc de La Marató, que aquest any arriba a la 22a edició, es vendrà el diumenge 1 de desembre. El disc compta amb 32 artistes que interpreten divuit cançons i porta per títol “La solidaritat no degenera”. Cada any s'intenta que hi participin músics i autors diferents. Tambè hi ha el llibre sobre la marató amb 16 autors.
El director de TV3, Eugeni Sallent, ha detallat durant la presentació del llibre i el disc que en les vuit edicions anteriors s'han venut més d'un milió de còpies que han suposat una aportació de quatre milions d'euros a les diferents causes que s'han tractat.
Enguany La Marató de TV3 tractarà sobre les malalties neurodegeneratives. Del l disc se n'han fet 215.000 exemplars. Es podrà  trobar a les llibreries i també a la botiga de TV3.
La cançó  més destacada  i la protagonista del disc es titula “Cinema Paradiso” de Santiago Auseron. Aquesta cançó parla sobre els seus desitjos  i ens expressa els seus sentiments, sobre La Marató. Santiago Auseron Marruedo, també conegut com Juan Perro, és un cantant i compositor espanyol. Va ser compositor i vocalista del grup musical Radio Futura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.