divendres, 18 d’octubre del 2013

La dieta Dukan és perillosa


Maria Martin
La dieta Dukan és una dels plans de dieta mes populars en Francia. Es tracta d'una dieta basada en el consum de proteïnes creada per el nutricionista i dietista Francés, Pierre Dukan.
Encara que Dukan ha procionat la seva dieta durant més de 30 anys, la seva popularitat va créixer des de l'any 2000.El seu llibre “La dieta dukan” és un best seller a França, amb ventes que alcançan els 10 millons de copias a nivell mundial. El llibre ha sigut traduït a 14 idiomes i ha sigut publicat en 32 països. La dieta Dukan es va publicar en el Regne Unit en maig de 2010, i en estats Units en abril de 2011. La dieta Dukan tothom es pensa que és molt bona i la segueix molta gent però el que no sap la gent és que la dieta dukan aquesta tan famosa, és perillosa.  
La dieta Dukan és perillosa perquè elimina el consum d'hidrats de carboni, principal font energètica de l'organisme, i potencia el consum de proteïna animal. Hem de tenir en compte que el nostre cos no està dissenyat per rebre un únic tipus de nutrient i per prescindir del grup d'hidrats de carboni, ja que és la principal font d'energia de l'organisme. Com més variada sigui la nostra alimentació, millor, més nutrients essencials aconseguirem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.