divendres, 4 d’octubre del 2013

Cinc aliments que et faran tenir una pell més fina i brillant!

Sergi Sevillano i Maria Martin

Una noia amb una pell radiant i fina és irresistible! Però per aconseguir-ho cal cuidar-se. I això no només vol dir posar-se crema hidratant després de dutxar-se, s'ha de menjar bé també. Aquí us detallem els 5 aliments que més ajuden a tenir una pell sana, fins i brillant:

.1 Aigua. Beure aigua és el més important de tot. A part d'hidratar el cos, també hidrata la pell i ho fa molt més que qualsevol crema hidratant. Així que assegura't de veure dos litres d'aigua al dia.

2. Fruites i verdures, taronges o vermelloses. Els mangos, les pastanagues o les taronges porten antioxidants i et protegeixen dels raigs solars. Això farà que llueixis una pell fantàstica i un bronzejat ideal a l'estiu. Consumiu al voltant de 400 g de verdures y hortalisses per dia. Hauríem que consumir tres o més peces de fruita al dia, preferentment fresques. És important que almenys una sigui fruita rica en vitamina C: cítrics, kiwis, maduixes, préssecs, etc..

3. Patates. Ajuden a tenir la pell brillant gràcies a la vitamina C i al zinc.

4. Les ametlles. Només menjant cinc ametlles al dia ja podràs comprovar com la teva pell és una
mica més fina.

5. Cigrons i llenties. El gra porta molta vitaminaB i té moltes propietats antiinflamatòries que faran que llueixis una pell molt brillant.


6 Els lactis. Són una important font de proteïnes d'elevada qualitat, lactosa, vitamines (A, D, B2 i B12) i, principalment, són una excel·lent font de calci, mineral importantíssim per a la formació d'ossos i dents, així com per a la prevenció de l'osteoporosi.

1 comentari:

  1. Jajajajajajajajaja teniu tota la raó Sergi Sevillano i Maria Martin. Elq ue llegeixi aquest comentari m'agradaria qu eels hi faci arribar aquest agraiment. M'ha fet cambiar la vida pero complet aquesta publicació.

    Moltes Gràcies!!! Un petó en la panxona al senyor Sevillano i la senyoreta Martin ;)

    ResponElimina

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.