dimarts, 11 de juny del 2013

Tanquem la revista fins al curs que ve!



Som alumnes de 3r d'ESO que hem estat treballant durant un trimestre i mig en l'optativa de Revista. Ens ha semblat entretinguda i interessant perquè hem sabut més sobre el nostre voltant i el món social.
Cada setmana cada grup, format per parelles, buscava un tema concret i en buscava informació o realitzava diferents entrevistes, per crear finalment una notícia. Per exemple, uns companys nostres han estat publicant cada setmana informació deportiva i això ha fet que coneguéssim més esports i saber-ne més d'ells. Hem après com fer una entrevista i com entrevistar a aquella persona. Definitivament, hem conegut i après noves coses.
A principis de l'optativa no teníem idea de quins temes tractaríem, ni com redactar-ho tot, etc.. També vam tindre altres problemes, perquè se'ns acabaven les idees de què publicar. L'hora de buscar informació també teníem alguns problemes perquè no sabiem on buscar-la o on preguntar. Després de tot, ens n'hem sortit com hem pogut i creiem que vastant bé.

A més d'haver aprés com fe una entrevista, com fer una notícia, com cercar informació i com fer servir una pàgina web; hem aprés a treballar en equip, ajudar-se entre si, estar atents al que estàs escrivint i treballant. Unes de les coses en las que hens vam tenir que fixar-nos molt, eren les faltes d'ortografía i si les frases que feiem estaven ben costruïdes. Però sobretot vam tenir que tindre molta pàciencia en tot el que feiem.

En conclusió, ha sigut una optativa en la qual s'ha de treballar, i bastant entretinguda. Hem après coses noves, com expressions, fer entrevistes, millorar un xic l'ortografia, cercar informacio, etc. També hem après a fer servir el bloc i les seves eines, ja que abans hi havíem entrat, però no per treballar-hi.

12 comentaris:

  1. Estic d'acord amb la valoració que s'ha fet d'aquest trimestre i mig.

    ResponElimina
  2. estic d'acord amb la valoracio que s'ha fet

    ResponElimina
  3. Suposo que cadascú de nosaltres ha aprés a redactar una notícia o reportatge, posar un encapçalament o un vídeo, però la veritable raó per la qual em escrit tantes notícies és per ensenyar als alumnes, professors, i persones el nostre treball diari i també per informar sobre fets actuals propers a nosaltres. Penso que ha sigut gratificant treballar en aquesta optativa durant un quatrimestre perquè ens ha fet sentir capaços de fer qualsevol cosa.

    ResponElimina
  4. Estic completament d'acord amb tot el que explica la Sara, aquesta és una gran optativa per si vols treballar en el món del periodisme.
    M'ha agradat molt

    ResponElimina
  5. Estic d'acord amb la valoració que s'ha fet sobre l'optativa de revista

    ResponElimina
  6. L'optativa en general ha estat molt bé. Ja que sempre es bo estar assabentat del que passa per l'institut encara que no estigui dins el nostre àmbit social.

    ResponElimina
  7. Em sembla bé la valoració que s'ha fet de l'optativa, ja qué m'ha agradat moltíssim, i m'ho he passat molt bé!

    ResponElimina
  8. M´ha agradat aquesta optativa, ha estat molt interessant.

    ResponElimina
  9. Gran Traball hem fet amb aquesta revista virtual i ha sigut un plaer treballar per al nostre institut.

    ResponElimina
  10. M´ha agradat aquesta optativa, ha estat molt interessant.

    ResponElimina
  11. Ha estat entretinguda i divertida.

    ResponElimina
  12. Jo crec, que hem acabat el curs aprenent moltes coses noves que no sabíem fins ara. Em aprés a col·laborar en parelles demostrant als demés nova informació sobre el món actual que potser desconeixen fins ara. També crec,que amb aquest bloc, proposem una manera de saber més sobre els temes que interessen als adolescents d'avui en dia d'una forma més senzilla. En conclusió, crec que ha sigut molt entretingut i m'ha proporcionat més coneixements.

    ResponElimina

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.