dimarts, 11 de juny del 2013

El projecte Premià Festeja guanya l'Ajuntament Jove


Premià Festeja, projecte guanyador de la 5a edició de l'Ajuntament Jove.


Autors del projecte guanyador amb el regidor de Joventut


Els divendres 24 de maig, els alumnes de 3r D’ESO, del les escoles La Salle, El Pilar, Assís, i l’Institut de Premia de Mar vam anar a l’Amistat, el teatre de Premia, a presentar un projecte que estava fet fa mesos. El projecte el vam fer els alumnes que estaven fent l'optativa d'Empreneduria.
Vam guayar aquest projecte gràcies a la Núria Ruiz, professora de l'assignatura, que ens va dir el que havíem de fer, com ho havíem de fer, quan havíem de sortir que no ens havíem de posar nerviosos, etc. Hi havia cinc projectes: Concert de musica, Game Room, El Xirringueo, Futbol a la platja i Premià Festeja.
El projecte més votat va ser Premià Festeja, que consistirà, durant tres dissabtes d’estiu, en un micròfon obert a les tardes, a on els joves podran cantar, ballar, fer monòlegs, etc. i a la nit una festa temàtica amb Dj's. L’elecció del projecte va fer-se durant el Plenari de l’Ajuntament Jove que va tenir lloc divendres 26 de maig a l’Espai l’Amistat. Durant l’acte, cada centre va presentar el seu projecte i posteriorment  tots els alumnes van fer les votacions per triar-ne un.

El segon projecte més votat va ser Game Room, també de l’Institut, que consistia a  organitzar al Centre Cívic diverses activitats per a joves amb futbolins, billar, ordinadors, ping-pong, jocs i  música. El tercer projecte segons el nombre de votacions va ser El Xiringueo, de l’Escola La Salle, i se centrava a programar un  seguit de concerts de música amb Dj’s al Palmar durant els caps de setmana d’estiu. 
El projecte compta amb un pressupost de 6.000 €, destinats als joves de Premia de Mar. Els alumnes que el vam presentar vam ser:  Guillem Tur, Alba Ferré, Elena Sola, Anaïs Baldich, Fatoumata Sane i Kevin Antelo. D'entre ells, vam entrevistar l'Alba Ferré.
Vas estar nerviosa?
Sí, però despréss que vaig començar a parlar vaig deixar d'estar nerviosa.
Com et vas sentir quan us van dir que havieu guayat?
Molt bé, ja que en va costar molt treballar en aquest projecte.
Va anar bé la presentació?
Sí, encara que ens vam equivocar en algunes coses.
Qui va tenir la idea del projecte?
La vam tenir tots, però principalment, jo vaig proposar fer la festa. Ells van pensar més a fer el Micròfon Obert.
Les festes, les vam elegir entre tots.
Si no haguéssiu  guanyat, estaries trista?

No, perquè tots els projectes eren per a la gent de la nostra edat, i toqués el que toqués, hi hauríem guanyat tots igualment.
Gràcies per la vostra resposta.


Fatoumata Sane



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.