dimarts, 19 de febrer del 2013

S'estima que la temperatura i el nivell del mar augmentarant aquest segle



En l'actualitat un dels mes destacats problemes mundials es el canvi climàtic, no se sap quines serien les seves conseqüències, ni els seus efectes sobre la vida a la Terra. Què significa canvi climàtic? El canvi climàtic es la variació del clima de la terra per efectes naturals o humans (com es el nostre cas).

La comunitat internacional treballa per assolir accions globals contundents per intentar frenar una mica aquest procés, o bé trobar com adaptar-nos-hi. En realitat tot això es un procés natural, nomes que els humans, des de la Revolució Industrial hem accelerat aquest procés d'escalfament global. En les pròximes dues dècades, es preveu un escalfament aproximat de 0,2° C per dècada. S'estima que a finals del segle XXI, si no hi ha cap canvi de tendència, es produirà un escalfament superficial mitjà a la Terra d'entre 1,8° i 4° C, i un increment del nivell del mar d'entre 18 i 59 cm.

El canvi climàtic és un problema ambiental que hem d'afrontar entre tots. Per frenar-lo, són necessàries grans accions polítiques, però també petites contribucions a nivell individual. Tothom pot ajudar a frenar aquest desastre mediambiental. Malgrat que pot semblar que el nostre esforç sigui inútil, la suma de molts petits esforços dóna grans resultats.

Kevin Antelo
Jose Antonio Canovas

  

                                       

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.