divendres, 14 de desembre del 2012

Un cotxe en l´estació de tren de Rodalies

 Aleix Saenz Bonet
Raül Àlvarez Cuenca

Un cotxe va caure el dijous 15 de novembre a la tarda enmig de la via a pocs metres de l´estació de Rodalies de Premià de Mar. L'accident va succeir  poc abans de 2 quarts de cinc. Protecció civil  va informar que es va retirar a 2 quarts de sis de forma segura.
 Mentre durava la incidència, es va circular per una única via. El temps del cotxe accidentat en la via no va ser més què quinze minuts.

El conductor conduia per la N2. Va perdre el control del vehicle perquè es trobava indisposat En l´embestida contra l´estació no van haver ferits per cap de les dues bandes. Als pocs minuts de l'accident van activar el pla de Ferrocat que s'utilitza quan una via no es troba funcional.

A banda de tot  aixo, l´Ajuntament i diversos usuaris es van queixar de les incidencies que presenta l´estacio relacionades amb l´ accessibilitat  i els problemes de mobilitat a l´interior. Les escales mecaniques encara no funcionan i l'entrada principal que dona directament a la via amb destinació a Barcelona no tindria que estar precedida per la N2 únicament, tindria que haver-hi una entrada subterrànea com l'anterior, els ascensors encara tenen unes dimensions massa petites per ser una estació que l'utilitza tantes persones del i fora del poble.

En resposta a totes aquestes queixes l'alcalde Miquel Buch va demanar una reunió formal amb els directius de Renfe i Adif que va culminar amb un trajecte per la estació amb la finalitat de veure els desperfectes. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.