dimarts, 13 de novembre del 2012

Halloween a casa

Vols fer una bona festa a casa teva? Aquí tenim les millors idees per ajudar-te a fer-la.

El primer que has de fer és buscar pel·lícules de por, et deixem algunes com:

-La niña del exorcista: Regan és una nena de 12 anys que viu amb la seva mare i que es troba malament; pateix estranys símptomes incloent la levitació i una força sobrehumana. Els doctors l'intenten tractar en va, així que, quan es descarten les explicacions mèdiques, la seva mare recorre a un sacerdot amb estudis de psiquiatria.

-Pesadilla en Elm Street: Un gran grup de joves somia amb un individu amb la cara cremada i ganivets als dits que va assassinant, a mesura que entren en el seu món, a tots excepte a una jove que li podrà fer front. Tot un clàssic del cinema de terror.

-Destino Final: En el viatge de fi de curs a París, Alex Browning té una visió en què el seu avió explotarà a l'enlairar-se de l'aeroport. Alex tracta d'abandonar l'avió i provoca una baralla. En conseqüència, ell, una professora i cinc estudiants són expulsats de l'avió. Poc després tots observen des de la terminal de l'aeroport com explota l'avió. Més tard, els supervivents intenten calmar-se i oblidar el que ha passat però la tranquil·litat dura poc, ja que aviat s'adonen que la mort torna per emportar-se'ls.

-El crit 2: Aubrey Davis descobreix, de llavis de la seva mare malalta, la Sra. Davis, que la seva germana es troba en un hospital al Japó. També esbrina que Karen està sent investigada  per la mort del seu nuvi en un incendi que ella mateixa va provocar. Com la Sra. Davis està massa malalta per empendre el viatge, demana a Aubley que vagi a Tòquio i porti a casa a la seva germana. Un per un, cauen infectats per aquesta malèvola maledicció coneguda com el crit, que està aconseguint ràpidament sortir de la casa cremada i sotmetre a qualsevol que es creui en el seu camí.

-La huérfana: Quan Kate i John Coleman perden el nadó d'una manera prematura i inesperada, tot s'esfondrà al seu voltant. El seu matrimoni trontolla i la ment de Kate s'omple de malsons, pors i temors. Per intentar recuperar la normalitat, la parella es dirigeix a un orfanat. Adopten a una nena de rostre angelical anomenada Esther. Però les coses es torcem deprés de l'arribada de la noia a casa dels Coleman, on comencen a passar coses estranyes.

Per no gastar-te molts diners i poder anar vestit el dia de halloween, pots seguir alguns d'aquests passos que et donem:

 - Si tens alguna cosa de roba negra o blanca, pots trencar-la i fer-li taques vermelles, així semblarà que sigui sang. Amb maquillatge, pinta't la cara blanca i fes-te com si fossin ferides per la cara i pel coll. Si parlem de cabell, no cal que facis molta cosa, amb portar-lo molt despentinat serveix.

- Posa't roba negra i una capa (negre o vermella), també uns ullals i pinta't la cara tota de blanc. Amb aquest vestit no fa falta que facis molta cosa, així que és bastant simple.

- Una altra idea és posar-te una manta, o una tela blanca que et cobreixi de cap a peus, obrir uns forats als ulls i a la boca i posar-te algunes sabates del mateix color.

- Gasta't una mica de diners i compra't una màscara que faci por, la trobaràs en qualsevol botiga del teu poble. De vestuari posa't roba negra o del color que més afavoreixi a la màscara.

- Si no vols gastar-te gaires diners, ajunta tot el que tinguis per casa (o que et pugin deixar) i fes una pila. No cal que vagis d'alguna cosa en particular, nomès cal fer por. Amb maquillatge pinta't la cara, el més bàsic és la sang.



 Mar Fúnez i Judith Caballero


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.