dimarts, 13 de novembre del 2012

El Premià de Dalt guanya el derbi de Premià

El dissabte 3 de novembre, a les 10h del matí, es va jugar el derbi de Premià dels cadets Premià de Dalt contra Premià de Mar. Es va jugar en el camp municipal del Premià de Dalt.

El cadet del Premià de Dalt A va guanyar el derbi de Premià. Va guanyar 2-0 amb gols de Eduard Nebreda i Aitor Wic, al Premià de Mar B. va ser un partit disputat entre els dos equips. La possessió de la pilota estava molt renyida. El primer gol va ser en la primera part, d'un centre des del mig del camp, i Eduard Nebreda va rematar sol davant el porter. El segon va ser en la segona part, d'un centre del costat de l'àrea dreta, va haver un rebuig dins de l'àrea que Aitor Wic va aprofitar per ficar-la dins i fer el 2-0.

Gràcies a aquest partit el Premià de Dalt va per davant del Premià de Mar (10a i 12a posició).