dijous, 7 de juny del 2012

L'assignatura menys estimada són les matemàtiques



ENQUESTA  ALS ALUMNES DE L'INSTITUT PER SABER QUINÉS SÓN LES ASSIGNATURES QUE ELS AGRADEN MÉS O MENYS
Rebeca Barroso  Nil Sevillano


Volem fer aquesta enquesta per saber quina és l’assignatura menys estimada, pot ser un tema molt clàssic però creiem que pot ser molt interessant tant per als professors afectats, perquè els alumnes mirin les respostes totals i també d’una manera anunciar la pàgina web. 


Preguntarem a uns 5 alumnes per classe de tots els cursos les preguntes següents:
1  Quines són les dues  assignatures que us agraden menys?
2  Ha estat sempre així o ha variat al llarg dels anys?
3  Te de veure amb si et cau malament el/la professor/a?
4  Creus que aquest/a professor/a si millores el seu estil a classe milloraria la teva relació amb l’assignatura?
5 Quina és la teva matèria preferida?


El percentatge d’alumnes de primer d’ESO (24 informants) que no els agrada les matemàtiques (18%), una gran majoria pensa que sempre ha estat així (12%)  i que no els agrada perquè el/la professor/a no els cau bé (17%) la força majoria pensa que si el/la professor/a millorés les seves classes els agradaria (9%)  el percentatge dels alumnes d’aquest curs l’agraden l’assignatura d’educació física (13%).


El percentatge dels alumnes de segon d’ESO (24 informants) no els agrada les matemàtiques i anglès (10%), una gran majoria pensa que a variat totalment durant els anys (11%)  i que no els agrada perquè el/la professor/a no els hi cau bé (17%) la majoria pensa que si el/la professor/a millorés les seves classes els agradaria (16%)  el percentatge  dels alumnes d’aquest curs l’agraden l’assignatura d’educació física (9%).
 

El percentatge dels alumnes de tercer d’ESO (13 informants) no els agrada les matemàtiques, una gran majoria pensa que ha variat totalment durant els anys (6%) i que no els agrada perquè el/la professor/a no els cau bé (7%) la majoria pensa que si el/la professor/a millorés les seves classes els agradaria (5%)  el percentatge dels alumnes d’aquest curs  l’agraden l’assignatura d’educació física (13%).El percentatge dels alumnes d’aquest curs l’agraden  optativa, dibuix, biologia, tecnologia i  E. física (2%).



El percentatge dels alumnes de quart d’ESO (29 informants) no els agrada matemàtiques i física i química (16%) una gran majoria pensa que sempre a estat així (17%)  i que no els agrada perquè el/la professor/a no els cau bé (12%) la majoria pensa que si el/la professor/a millorés les seves classes els agradaria (12%)  el percentatge dels alumnes d’aquest curs l’agraden l’assignatura d’educació física (15%).  


Els del primer cicle els agrada l’assignatura d’educació física i sobretot no els hi agrada les matemàtiques i el català.

Els del segon cicle està més variat, l’assignatura més destaca és socials. La que menys agrada als alumnes  són les matemàtiques.










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.