dilluns, 26 de març del 2012

Sobre la visita al TNC



En aquest mateix bloc podem llegir una crònica escrita per la nostra companya Maria Fuentes, personalment coincideixo plenament amb la conclusió exposada per ella, malgrat tot, m'agradaria afegir-hi algunes reflexions:
En el taller, combinàvem l'aprenentatge de quines i com són les diverses tasques que necessita una obra amb el desenvolupament d'uns aptituds personals, que serien pràcticament impossibles de desenvolupar en un altre context.
Així vam començar un procés de reflexió personal, que ens permet iniciar un trencament amb algunes de les imposicions socials que són la principal causa de les nostres pors envers els altres.
Finalment després d’una visita als bastidors del teatre vam gaudir de l'obra Els baixos fons de l'autor rus Maxim Gorki, dirigida per Carme Portaceli.
La temàtica d'aquest obra és adient per reflexionar sobre l'essència de l'Ésser humà, i la crueltat del món i la societat.
El conjunt de totes les activitats, a més de fer gaudir els alumnes interessats pel teatre, implanta la curiositat en aquells que potser no han descobert encara l'apassionant món d'aquest art, darrerament poc valorat. I sobretot, ens permet reflexionar, i fer un salt endavant en la nostra maduresa, créixer com a persones i plantejar-nos com és allò que ens envolta i com podem enfrontar-nos-hi.

Carlos Cansino

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.