diumenge, 12 de febrer del 2012

Qui som?

Aïda Espasa. 4t ESO E





Qui som? És realment una pregunta molt freqüent en nosaltres, els humans. I si ens hi parem a pensar, no sabem pas la resposta. Sí, sabem com ens diem quan vam néixer; però, sabem que ens agrada realment? Què és el que esperem o volem d'aquesta vida?
Hi ha gent que pensa que això només és una etapa més de la vida, però d'altres l'hi tenen por. I realment, quan et pares a pensar, és per tenir-ne. Com pretens viure amb algú que no saps qui és, durant tota la vida? Realment en tot el transcurs de la nostra vida, mai ens arribarem a conèixer del tot, sempre adquirim coses noves, noves formes de pensar, d’actuar, gràcies a la socialització, a la cultura… I és per això que si un dia ens mirem al mirall i ens mirem molt més enllà, ens veurem d’una forma, i el dia següent, d’una altra.
Hi ha gent, que realment té por de quedar-se tancada en aquesta etapa, de no fer-hi res al respecte. De no arribar a coneixes, almenys les bases…mai. I aquestes persones, no es queden de braços creuats, si no que busquen solucions, sortides... Com marxar, prendre's un any sabàtic, simplement fugir de la rutina i marxar ben lluny. Però, no tots, tenen aquesta sort de poder fer-ho, i viuen en una por constant , en una tristesa sense solució. Perquè t'aixeques trist, pensant que no has aconseguit el teu objectiu, et sents desconegut, incòmode amb tu mateix, simplement per no saber qui és, la persona que portes dins.
Depèn de la persona, en té prou amb deixar passar el temps, però, i si el pas del temps és dolent? És a dir, si ens quedem tancats en la rutina i morim sense saber qui vam ser? No ens ho perdonaríem mai.
Jo el que tinc molt clar és que si no et coneixes a tu mateix, dubto molt que algú et pugui arribar a conèixer. Has de tancar els ulls i parar-te a pensar: Qui ets? Que vols? Que esperes?
Respecta't, valora't, i sobretot coneix-te.

3 comentaris:

  1. a mi em va agradar molt perque vam exposar a les escoles tot el que haviem treballat

    ResponElimina
  2. Esta molt bé la redaccio sobre qui som, sobre tot que ningu ens coneixera com nosaltres,perque cadascu sap com es. Esta molt bé pensat i cuan sigui gran o tindre en compte. :)

    ResponElimina
  3. a mi magra parque tots alguna vegade ens a past aixo.I al tex a esta be parque me a auyda a ser qui soc

    ResponElimina

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.