dimecres, 21 de desembre del 2011

Presentem "El metge d'Atenes" de Teresa Pous

La Margalida va iniciar l'acte referint-se a El metge d'Atenes i quin format tindria la presentació. Acte seguit, va parlar sobre l'autora i el seu llarg currículum.
“Teresa Pous va començar a escriure per plaer, i va acabar tenint un premi en el seu primer llibre publicat.”
Després va començar a parlar del llibre i van començar les lectures dels alumnes de clàssiques de l'institut Premià de Mar.

Un cop acabades les lectures, Teresa va comentar coses sobre els anys que ha tardat en documentar la novel·la, quatre anys i del seu viatge a Grècia. Va estar molt agraïda en tot moment als lectors i a l'acte en si.

En el torn de preguntes una noia va preguntar a la Teresa com millorar l'estil de escriptura, i un consell un consell pels que volen ser escriptors.

“el millor ambient per escriure és un lloc tranquil i en pau”.

A Teresa li va agradar molt el moment en què l'alumna de llatí de 4t d'ESO, Elisa Moya, va llegir un fragment d'un dels poemes que hi ha al llibre, també va ser molt especial per a ella quan la Margalida, entesa també en poetes gregues, va parlar de què s'havia inspirat en Ànite.

La novel·la també inclou una de les faules de l'Isop que coincideix amb l'optativa de primer d'ESO "Isop en valors".




A l'article de El Fil de les Clàssiques hi trobareu més informació de la presentació de El metge d'Atenes a la biblioteca Martí Rosselló de Premià de Mar i una pila de comentaris molt emotius que agraeixen els consells, el pa de pessic del piscolabis o el llibre signat per l'escriptora.

Gerard Carrillo i Tom Rosell

Alumnes de 4t ESO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aquest bloc només publicarà aquells comentaris que segueixin les normes de cortesia socialment establertes.